Godaften grød

56,00 DKK
okologi

Ingredienser: Ristet knækket rug, ristede rug- og bygflager, tørrede tomater, quinuaflager, tørrede champignon, brændenælder, gulerødder, løg og rødbeder. Alt i økologisk kvalitet.


Allergener: Rug og byg. Næringsindhold pr. 100g Energi 1340 kJ / 320g Protein 9 g Kulhydrat 61 g Fedt 2,4 g Kostfibre 14,3 g Salt 0-0,5 g

Produktet indeholder:
700 Gram

Produktdetaljer

Økologisk Fuldkorn

Ingredienser: Ristet knækket rug, ristede rug- og bygflager, tørrede tomater, quinuaflager, tørrede champignon, brændenælder, gulerødder, løg og rødbeder. Alt i økologisk kvalitet.

Allergener: Rug og byg. Næringsindhold pr. 100g Energi 1340 kJ / 320g Protein 9 g Kulhydrat 61 g Fedt 2,4 g Kostfibre 14,3 g Salt 0-0,5 g

Kogeanvisning: 40 g (1 dl) kornblanding, 2 dl vand, Lidt salt eller urtesalt. Hæld kornblandingen og koldt vand i en gryde og bring i kog ved svag varme med låget på klem. Kog grøden i 5 minutter ved svag varme med låget på klem. Rør af og til. Smag evt. grøden til med lidt salt. Lad grøden stå og trække i 15 minutter, pakket ind i et viskestykke eller lignende.

Nettovægt: 700 g

Opbevaring: Bør opbevares tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Tilbehør til grøntsager
Bland den færdigkogte grød med finthakket persille, revet ost eller hakkede nødder.
Er grøden for fast, tilsættes lidt ektra vand, inden de øvrige ingredienser tilsættes.

Kornfrikadeller
Rør den afkølede grød sammen med ½ æg, finthakket løg, salt og peber. Bland det godt sammen og form til frikadeller og steg dem på panden. Server kornfrikadellerne med ovnbagte grøntsager og et drys persille.

Kornpaté Paté laves som frikadellerne, dog tilsættes her et helt æg. Fyld pateen i et ovnfast fad. Bages 45 minutter ved 175 º C.

 

 

 

 


Tilkøb disse produkter